pátek 6. ledna 2017

Bulharka jako tenkrát


Pamatujete na bulharku, která se před hodně lety prodávala v obchodech zabalená do tenkých kulatých plastových krabiček a měla tu pořádnou poctivou chuť? Tak to je ona.

300 hovězího masa (libovější)
1 brambor
1 cibule
150 g tatarky
100 g rajského protlaku
100 g kečupu
80 g hořčice
2 kyselé okurky
sůl, pepř

Hovězí maso uvaříme, necháme vystydnout, nakrájíme na kostičky a pomeleme (můžeme použít mixér). Brambor taky uvaříme a studený nastrouháme nahrubo k masu, přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli, na jemno nastrouhané okurky a ostatní suroviny, a pomixujeme (nebo pomeleme) společně. Dochutíme solí a pepřem a lahůdka je hotova.




Žádné komentáře:

Okomentovat