středa 5. listopadu 2014
Lososový tartar
500g čerstvého chlazeného lososa
2 lžíce čerstvého kopru
1 citron
2 jarní cibulky
3 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce kapar
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
Lososa omyjeme a osušíme. Odstraníme z něj kůži a maso ostrým nožem naškrábeme. Kopr, cibulky a kapary nasekáme najemno a zamícháme s lososem. Zakápneme šťávou z jednoho citronu, přidáme hořčici, olej a zamícháme. Ochutíme solí a pepřem, a podáváme s opečeným toastem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Bylo to fantastické, můžu potvrdit. Úplně je mi smutno, že si to příště budu muset udělat sama.
OdpovědětVymazatš.
Když to bylo tak dobré, tak to určitě někdy zopakujeme.
VymazatTak kdy?
Vymazat