Le Petit Bistrot
Štítky
Dezerty
Jídla z vajec
Luštěniny
Maso
Nápoje
Omáčky
Pečivo
Pizza & Pasta
Polévky
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Ryby a mořské plody
Saláty
Slané dobroty
Svačiny
Vegetarian
Velikonoce
Zavařeniny
Zelenina
neděle 3. srpna 2014
Restovaná mrkev
1 kg mrkve
100 g másla
1 lžíce oleje
sůl, pepř
Mrkev očistíme, překrojíme napůl a nakrájíme na klínky. Na pánvi rozpálíme máslo a olej a mrkev orestujeme. Osolíme a opepříme. Vhodné jako příloha k masu.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat