Le Petit Bistrot
Štítky
Dezerty
Jídla z vajec
Luštěniny
Maso
Nápoje
Omáčky
Pečivo
Pizza & Pasta
Polévky
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Ryby a mořské plody
Saláty
Slané dobroty
Svačiny
Vegetarian
Velikonoce
Zavařeniny
Zelenina
neděle 8. prosince 2013
Bagetka s gorgonzolou a hruškou
bageta
olivový olej
gorgonzola
hruška
med
Bagetu rozřízneme, pokapeme olivovým olejem, a dáme do trouby pod gril, dokud nebude křupavá. Poklademe kousky gorgonzoly, na plátky nakrájenou měkkou hrušku a zakápneme medem.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat