pondělí 14. dubna 2014
Pikantní krevety
250 g krevet
50 ml sladké chilli omáčky
1 lžíce citronové šťávy
1 dl bílého suchého vína
2 nastrouhané stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
černý pepř
Smícháním ingrediencí vytvoříme marinádu, do které dáme krevety alespoň na hodinu marinovat. Pak na pánvi restujeme, dokud se tekutina neodpaří.
Podáváme s bagetou a salátem. Já jsem pro tentokrát udělala dresing z majonézy a troškou red thai curry pasty.
Krevety podporují správnou funkci mozku, pomáhají nám od únavy a mají pozitivní vliv na paměť. Příznivě působí na srdce, správnou funkci štítné žlázy, mají protirakovinné účinky, podporují imunitu, a dopomáhají k silným kostem. Blahodárně působí také na naši pleť a chrání před vráskami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat